8 abr 2013

Muffins de Chocolate

Muffins de Chocolate


Ingredientes :

230 gr.de fariña de repostería ( eu puxen bizcochona).
50 gr.de cacao sen azucre (marca VALOR).
2 iogures gregos.
150 gr. de azucre.
80 gr. de aceite de xirasol.
2 ovos.
1 sobre de levedo ( se poñedes fariña bizcochona non poñades levedo).
4 culleradas sopeiras de leite.
100 gr. de chocolate en perliñas + unha presada para poñer por riba.

Eu puxen unha pizca de sal, outra de bicarbonato e media culleradiña de canela en po.

Preparación :

Prequentamos o forno a 180º

Mesturamos os ovos, o leite, os iogures e o aceite.

Incorporaramos a mestura dos ingredientes secos que tiñamos reservados.  Removemos coa espátula e incor-poramos as gotas de chocolate.

Poñemos moldes de papel para magdalenas dentro de moldes para muffins. Enchémolos case ata arriba, e axudámonos con dúas culleradas, pois é unha masa bastante densa.

Decoramos con máis pingas de chocolate por  riba  e  metémolos no forno durante uns 25 minutos, 180º calor arriba e abaixo.



Este e o resultado.


María Maneiro 1ºS

No hay comentarios:

Publicar un comentario