2 abr 2013

Algunhas receitas

TORTA DE QUEIXO    

       
    INGREDIENTES:

                 1 litro de nata

                 1/2 kg de queixo fresco
                         
                 1 sobre de callada

                 1 vaso de leite

                 1 vaso de azucre (non moi cheo)


      ELABORACIÓN:

         Mesturar todos os ingredientes (menos a nata) nunha tarteira coa axuda do batedor. Engadir a nata e mesturar sen montar.
Poñer a tarteira ao lume ata que empece a ferver (remover continuamente para que non se pegue).
Nun molde untado con caramelo líquido, poñemos a mestura. Ao fin metémolo na neveira.


GAZPACHO

                             

                                     
    INGREDIENTES:

                  1 kg de tomates

                  1 dente de allo

                  1/2 cogombro

                  1 trozo pequeno de pemento

                  1 dedo de vinagre dun vaso

                  2 dedos de aceite dun vaso 

                  Unha presada de sal


    ELABORACIÓN:

   Mestúrase todo menos o aceite co batedor. Despois engádense cubos de xeo e o aceite e remóvese todo co batedor.


TORTA DE CHOCOLATE

                           

               
     INGREDIENTES:

                  Galletas tipo María

                  Natillas (de sobre)

                  Onzas de chocolate


      ELABORACIÓN:

          Facer un chocolate medianamente espeso. Tamén facer unhas natillas.
Estender as galletas, previamente molladas en leite, nun molde.
Cubrir a capa de galletas con chocolate.
Poñer outra capa de galletas e cubrilas con natillas. Engadir outra capa de galletas e cubrir con chocolate, e deixar enfriar na neveira.
           

                                                                                                        1ºS Iago García

                        

  

             
   
                         

No hay comentarios:

Publicar un comentario